Mitt navn er Anette Due, jeg er 23 og studerer fysisk aktivitet og ernæring på Høyskolen Kristiania i Oslo. Elsker å trene, alt fra styrke, utholdenhet til sport. På utsiden er jeg kreativ, har flere jobber, og de fleste innebærer ulike former for aktivitet og trening.  

Har trent ekstremt mye på treningssenter siden 14års alderen, samt mye utetrening. Det var ingen som lærte meg hvordan jeg skulle trene på denne tiden, så oppigjennom har jeg hatt flere beinhinnebetennelser og kneskader. Det å ha skader som forhindrer trening, når trene er det beste du vet, det er så kjipt…! Her er min inspirasjon til å lære og endre treningsmetode, og lære om det gode forholdet til trening. 

Først fikk jeg en PT som lærte meg å balansere på treningen, der jeg fikk variert ulike treningsmetoder og intensiteter.  Min PT lærte meg styrkeøvelser som styrker hele kroppen, alt fra muskler til ledd og sener. Her startet min gode fremgang til en trygg og god trening uten skader, samt min interesse for baseløft og andre spenstige øvelser på ring.

I dag er jeg sterkere, jeg løper raskere og lengre, og jeg holder meg delvis skadefri ? *kremt!*

Mitt mål for 2021 er å bli sterkere i baseløft, flere repetisjoner av ringøvelser. Samtidig har jeg også et mål å løpe langdistanse på kortest mulig tid, og fullføre alle løp Oslo har å by på. Men det viktigste målet av alt, holde meg SKADEFRI!!

Min største utfordring er å holde meg skadefri under denne prosessen. Da er jeg glad for å ha gode trenere rundt meg og foreleserne mine på skolen som lærer oss teori og praksis hvordan man trener riktig. 

Med denne kunnskapen pluss masse erfaring, ser jeg frem til å nå mine mål og selvfølgelig unngå skader. Dette klarer jeg!